BRIEF VAN DE ABT EVDOCHIM VAN HET KLOOSTER HEILIGE SAVA UIT DE HEILIGE LAND OVER DE AANGENAME GEUR VAN DE RELIEKEN VAN DE NIEUWE ROEMEENSE MARTELAREN.11/24 JUNI 2010

 

Hierbij met deze brief, met veel vreugde willen we u communiceren, getuigenis aanbrengen, met toewijding en uit ons hart, onze bijzondere ervaring met betrekking van de heiligheid van de Nieuwe Martelaren van jullie land gedurende de walgelijke atheïst communistische regime.

Een vroom, pieus Ieremonah uit Roemenie, vier jaar geleden, heeft ons een stukje relikwie geschonken van een nieuwe, onbekende martelaar wie verspreide een prachtige aroma, geur.  Met enige twijfel over deze aroma, hebben we de relikwie apart gelaten, zonder veel aandacht te schenken.

Maar, in de loop der jaren hebben we geconstateerd dat de aangename geur, zo krachtig en uitzonderlijk, blijft dezelfde, zelfs op afstand. Als gevolg hiervan, op de dag van Allerheiligen 17/30 mei 2010, hebben we de relikwie op de Heilige Tafel geplaatst, naast de andere Heilige relikwieën, waar ze een golf van prachtige, aangename aroma verspreiden.

Met dat laatste feit als voorwendsel, diepst uit mijn hart, wens ik jullie om altijd in overvloed de genade en zegen van God in zijn drie eenheid te hebben en de bemiddelingen van Nieuwe Heilige Martelaars van jullie land.

 

Met eerlijkheid, vurige gebeden en veel liefde in Christus, Archimandriet Evdochim.

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

gastenboek

Ga naar boven