Wij zijn een groep van mensen, met een groot wens, de persoon van Vader Arsenie Boca, aan de hand van zijn werk - en meer - bekendheid te geven.

Ik ben zelf al meer dan 25 jaar in Nederland gevestigd en dankzij de liefde van God is mijn betrokkenheid bij het religieuze leven, met het verstrijken van de tijd, exponentieel toegenomen.

Vader Arsenie Boca kwam in mijn leven in de zomer van 2010. Details zullen jullie verderop lezen, onder een andere rubriek...

In 2011 werd ik lid van de “Christelijke Stichting Vader Arsenie Boca" in Boekarest en een jaar later werd ik de officiële vertegenwoordiger van de Stichting in Benelux.

Iedereen die mij zou willen steunen in dit werk is welkom!

Zo heb ik van Andreea Niţă, die afgestudeerd is in de Forensische Criminologie aan de Universiteit in Leiden, veel steun mogen krijgen bij het vertalen van een gedeelte van het boek “Het Pad naar het Koninkrijk".

Het werk werd gecorrigeerd en zeer professioneel gestructureerd door Francis Jonckheer, alias Nikodim. Hij is de bekende Belgische schrijver die recentelijk de eerste publieksprijs  voor het spirituele boek en de tweede juryprijs heeft gewonnen voor het boek “Jozef van den Berg – van poppenspeller tot acteur van Christus”.

In 2018 hebben wij het boek “Het Pad naar het Koninkrijk” uitgegeven bij Jeroen van der Starre, Uitgeverij U2pi in Den Haag.

     

 

      

 

Een jaar later, september 2019 hebben wij het boek “Vader Arsenie Boca – Wonderlijk Uitzonderlijk” weer bij Jeroen van der Starre, uitgegeven.

 

     

Er is bekendgemaakt dat het proces van de heiligverklaring van Vader Arsenie Boca in gang gezet is. Binnenkort kunnen we het officieel zeggen: "De Heilige”, hoewel de Vader al tijdens zijn leven door de Roemenen als een Heilige beschouwd werd!

 

Heer help ons! (Doamne ajută!)

Georgeta Germina Herbreteau-Pungă

 

 

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

gastenboek

Ga naar boven