Ik ben al meer dan 20 jaar in Nederland gevestigd en dankzij de liefde van God, naarmate de tijd verstreek, mijn betrokkenheid in het religieuze leven is exponentieel toegenomen.

Vader Arsenie Boca kwam in mijn leven in de zomer van 2010. Details zullen jullie verderop lezen, onder een andere rubriek...

In 2011 werd ik lid van de “Christelijke Stichting Vader Arsenie Boca" in Boekarest en een jaar later werd ik de officiële vertegenwoordiger van de Stichting in Benelux.

Mijn grootste wens is de persoonlijkheid van Vader Arsenie Boca bekend te maken door zijn werk en niet alleen dat.

Iedereen die mij zou willen steunen in dit werk is welkom!

De eerste persoon die mij heeft geholpen om een gedeelte van het boek “Het Pad naar het Koninkrijk” te vertalen is Andrea Nita, die afgestudeerd heeft Forensic Criminology bij de Universiteit in Leiden.

Het werk werd gecorrigeerd en zeer professioneel gestructureerd door Francis Jonckheer, alias Nikodim. Hij is de bekende Belgische schrijver die recentelijk de eerste prijs van het publiek en de tweede prijs van het jury heeft gewonnen voor het boek “Jozef van den Berg – van poppenspeller tot acteur van Christus”.

Tevens, een aantal artikels zijn vertaald door Rebeca Bărbulescu, studente en eigenaresse van “Evebyrebeca.com” en George Antonio Gavriluță, student in Den Haag bij Zandvlietcollege.

Zoals het bekend is, het proces van de heiligverklaring van Vader Arsenie Boca is begonnen. Binnenkort kunnen we het officieel zeggen: "De Heilige”, hoewel de Vader beschouwd werd als een Heilige door de Roemenen, toen hij nog leefde!

Heer help ons! (Doamne ajută!)

Georgeta Germina  Herbreteau Pungă

 

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

gastenboek

Ga naar boven